گروه های مختلف و سوء استفاده از دانشجویان
به گزارش خبرگزاري فارس، حجتالاسلام مهدي كروبي دبير كل حزب اعتماد ملي در ديداري 3 ساعته با جمعي از دانشجويان دانشگاههاي اميركبير، تربيت معلم، خواجه نصير، زنجان و بوعلي همدان با اشاره به نقش و جايگاه دانشجويان در پويايي و جهش كشور به سمت توسعه اظهار داشت: مسئولان امر بايد با تساهل بيشتر با دانشجويان منتقد برخورد كنند. وي يادآور شد: دانشجويان ضمن حفظ استقلال و پيگيري آرمانها از دادن بهانه به فرصتطلبان دوري كنند. مسئولان امر بايد با تساهل بيشتر با دانشجويان منتقد برخورد كنند.
كروبي افزود: به نظر بنده بهتر است اين مسئله با ساير مسئولان نظام نيز در ميان گذاشته شود و با كمك افراد تاثيرگذار از تضييع حقوق فعالين دانشجويي جلوگيري شود. زماني كه بنده رئيس مجلس ششم بودم اقدامات فراواني جهت دفاع از حقوق دانشجويان انجام دادم و پيگيريهاي متعددي از سوي نمايندگان مجلس جهت رسيدگي به امور دانشجويان انجام شد.
دبيركل حزب اعتماد ملي اظهار داشت: بايد از دانشجويان دفاع شود و قبول دارم كه مظلومترين جريانات دانشجويان هستند و همواره گروههاي مختلف سعي ميكنند از دانشجويان استفاده كنند و در نهايت از آنان نيز هيچ حمايتي نميكنند. من عقيدهام اين است كه بايد دانشجويان منتقد را تحمل كرد و برخورد نتيجه عكس ميدهد. حتي بنده معتقدم اگر فردي اقدامي انجام داد كه بر اساس قانون جرم تلقي ميشود و بايد مجازات شود يا به زندان برود، پس از اتمام محكوميتش بايد به به دانشگاه برگردد و محروميت از تحصيل اصلاً معني ندارد.
وي تصريح كرد: در اين شرايط بايد مراقب بود و به هر حال نابساماني نه تنها در دانشگاه بلكه در ساير امور ما وجود دارد همانطور كه در اقتصاد و سياست خارجي نيز با مشكلات فراوان روبرو هستيم.
كروبي با اشاره به آنكه همچون گذشته پيگير مسائل دانشجويان خواهد بود ادامه داد: البته نبايد فراموش كرد كه تدبير و صبر و دوري از افراط و تفريط از جمله محورهايي است كه بايد در فعاليتهاي سياسي و اجتماعي ديده شود.
دبيركل حزب اعتماد ملي در پايان سخنان خود از دانشجويان خواست ضمن حفظ استقلال، پيگيري آرمانها و اهداف خود به گونهاي برنامهريزي كنند كه از دادن بهانه به فرصتطلبان جلوگيري شود.
در ضمن!این عکس بی ریخت چیه برای من گذاشتین جناب مدیر!!!من خوشم نمیاد از این!یه چیز شاد بذارین لطفا!!!:د
@GM: سلام
با تشکر از پیام شما، این تصاویر به صورت تصادفی انتخاب می شوند ولی اگر انتخابش دست من بود، عکس بهتری را انتخاب میکردم.
با سلام
حرفهای جناب کروبی من رو یاد حرفهای احمدی نژاد در موقعی که کاندید ریاست جمهوری شده بود میندازه
یادتون که هست؟واقعا مشکل ما موی جوونامونه؟چرا اونها رو کوچیک میکنیم؟